Φαρούγγιας Σπυρίδων

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Ξεκίνησε μουσική στη Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος με τους Γεώργιο Κούρκουλο, Χρήστο Ρούτση και ΌθωναΓκόγκα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ωδείο Ραϋμόνδη με καθηγητή τον Γιάννη Ελεφάντη. Κατέχει πτυχίο αρμονίας και πτυχίο διεύθυνσης και ενοργάνωσης πνευστών οργάνων.
Έχει εμφανιστεί ως σολίστ με συμφωνικές ορχήστρες της Ελλάδας, το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, τη Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων κ.ά. Υπήρξε μέλος της Ορχήστρας Νέων Μεσογείου, της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, της Ορχήστρας των Χρωμάτων, όπως και του Κουιντέτου Χάλκινων Πνευστών MelosBrass (1996-2014), με πολυάριθμες συναυλίες σε Ελλάδα, Ευρώπη, ΗΠΑ και Ιαπωνία.
Διδάσκει στο Ωδείο Κερκύρας και στο Δημοτικό Ωδείο Αγ. Βαρβάρας.
Από το 1993 κατέχει την θέση του Κορυφαίου Α΄ στα τρομπόνια στην Ορχήστρα Λυρικής Σκηνής.

Corfu Conservatory since 1894

MORE TEACHERS

Κοσκινάς Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1988 και το 1998 πήρε τα πρώτα του μαθήματα μουσικής στη Φ.Ε. «MANTZAΡΟΣ» απ’ τους Γ. Κούρκουλο (θεωρητικά)

Άνθης Σωκράτης

Ο Σωκράτης Άνθης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1952. Σπούδασε τρομπέτα στη Φ. Ε. «Μάντζαρος» με δάσκαλο τον Θανάση Βογιατζόπουλο και στο Ελληνικό Ωδείο με καθηγητή τον Δημήτρη Κάφυρη απ’ όπου πήρε το δίπλωμά του με άριστα παμψηφεί και με Α΄ βραβείο.

Καίσαρης Νικόλαος

Ο Νικόλαος Καίσαρης γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 11/12/1987 και τα πρώτα του μουσικά βήματα ξεκίνησαν σε ηλικία 9 ετών από την Φ.Ε. «Καποδίστριας» (θεωρία-τρομπόνι-ευφώνιο).