Μυρώνης Αναστάσιος

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1972. Πήρε τα πρώτα του μαθήματα μουσικής στη Φιλαρμονική Εταιρεία “Μάντζαρος” με δάσκαλο τον Χ. Ρούτση. Συνέχισε τις σπουδές του στην Τούμπα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας με καθηγητή τον Νίκο Ζερβόπουλο, απ’ όπου και αποφοίτησε με βαθμό “Άριστα Παμψηφεί”. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη “Ηochschule Für Music Und Theater Hannover” με καθηγητή τον prof. J. Bjorn–Larsen και βαθμό ΑΡΙΣΤΑ-“Sehr gut”.

Έχει παρακολουθήσει master classes στη Τούμπα αλλά και τη μουσική δωματίου με τους: D. Wick, J. Marcellus, R. Bobo, M. Ericcson, H. Jan Renes, I.Bousfield, B. Van Dijk, J. Bylund, F. Mills ,R.Szentpali και Α.Fozzi.

Έχει υπάρξει μέλος της ορχήστρας Δ. Βόλου, της Α.Σ.Ο.Ν και των κουιντέτων χάλκινων πνευστών “ΟΡΦΕΑΣ” και “ΠΙΝΔΑΡΟΣ”. Κατά περιόδους έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και Θεσσαλονίκης, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, την Φιλαρμονική ορχήστρα της “Πράγας”, την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Μάλτας, τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου. Μέχρι το 2013 ήταν μέλος της “Ορχήστρας των Χρωμάτων” και μόνιμος συνεργάτης του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και της ένωση “Ελλήνων Μουσουργών”. Από το 2007 έως το 2022 ήταν μέλος του κουιντέτου χάλκινων πνευστών ΜELOS BRASS. Έχει εμφανιστεί ως σολίστ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Είναι μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων από τον Ιούνιο του 2014, μέλος της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ και μόνιμος συνεργάτης της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών. Διδάσκει στο Ωδείο Αθηνών και στο Ωδείο Κερκύρας.

Corfu Conservatory since 1894

MORE TEACHERS

Κοσκινάς Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1988 και το 1998 πήρε τα πρώτα του μαθήματα μουσικής στη Φ.Ε. «MANTZAΡΟΣ» απ’ τους Γ. Κούρκουλο (θεωρητικά)

Άνθης Σωκράτης

Ο Σωκράτης Άνθης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1952. Σπούδασε τρομπέτα στη Φ. Ε. «Μάντζαρος» με δάσκαλο τον Θανάση Βογιατζόπουλο και στο Ελληνικό Ωδείο με καθηγητή τον Δημήτρη Κάφυρη απ’ όπου πήρε το δίπλωμά του με άριστα παμψηφεί και με Α΄ βραβείο.

Φαρούγγιας Σπυρίδων

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Ξεκίνησε μουσική στη Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος με τους Γεώργιο Κούρκουλο, Χρήστο Ρούτση και ΌθωναΓκόγκα.