Μπακόλας Παναγιώτης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Ξεκίνησε την τούμπα στην Δημοτική Φιλαρμονική των Καρουσάδων με δάσκαλο τον κ.Γιώργο Σωτηρίου, συνέχισε στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας με τον καθηγητή κ.Γεώργιο Ραράκο αργότερα στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης με καθηγητή τον κ. Παύλο Γεωργιάδη και τώρα βρίσκεται επί διπλώματος στο Δημοτικό Ωδείο Φαιάκων με καθηγητή τον κ. Κυριάκο Καικτσή.

Τον Σεπτέμβρη του 2006 εισέρχεται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο όπου αποφοίτησε με κατεύθυνση Μουσική Εκτέλεση και ειδίκευση [Μουσική Εκτέλεση Τούμπας] με καθηγητές τον κ. Γεώργιο Ραράκοκαι τον κ. Α. Μυρώνη.Έχει λάβει ενεργό μέρος σε σεμινάρια με τους HendrikJanRenes, RolandSzentpali, JensBjornLarsen, AlexanderKritikos και Βικέντιος Γιονανίδης. Σε θεωρητικό επίπεδο σπούδασε στο Ωδείο Κερκύρας όπου πήρε το πτυχίο Αρμονίας με καθηγητή τον κ. Αναστάσιο Καζιάνηκαι στο Δημοτικό Ωδείο Φαιάκων όπου πήρε το πτυχίο της Αντίστιξης και Ενοργάνωσης Μπάντας με καθηγήτρια την κ.Ιωάννα Χαρτοφύλακα.

Από το 2015 μέχρι σήμερα είναι καθηγητής στο Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας,στο Ωδείο Κερκύρας και στην Φιλαρμονική ένωση Καποδίστριας.Έχει συνεργαστεί με τις ορχήστρες: Συμφωνική Ορχήστρα Ωδείου Κερκύρας, Ελληνοτουρκική Ορχήστρα Νέων 2008 και 2018,ΕΡΤ, Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και από το 2011 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με την Κρατική Ορχήστρα Κύπρου. Έχεισυνεργαστεί με το σύνολο VentusEnsembleυπό την αιγίδα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Από το 2015 είναι Αρχιμουσικός στην Δημοτική Φιλαρμονική Καρουσάδων.

Corfu Conservatory since 1894

MORE TEACHERS

Κοσκινάς Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1988 και το 1998 πήρε τα πρώτα του μαθήματα μουσικής στη Φ.Ε. «MANTZAΡΟΣ» απ’ τους Γ. Κούρκουλο (θεωρητικά)

Άνθης Σωκράτης

Ο Σωκράτης Άνθης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1952. Σπούδασε τρομπέτα στη Φ. Ε. «Μάντζαρος» με δάσκαλο τον Θανάση Βογιατζόπουλο και στο Ελληνικό Ωδείο με καθηγητή τον Δημήτρη Κάφυρη απ’ όπου πήρε το δίπλωμά του με άριστα παμψηφεί και με Α΄ βραβείο.

Φαρούγγιας Σπυρίδων

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Ξεκίνησε μουσική στη Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος με τους Γεώργιο Κούρκουλο, Χρήστο Ρούτση και ΌθωναΓκόγκα.