Κοσκινάς Άγγελος

Γεννήθηκε το 1996 στην Κέρκυρα. Πήρε τα πρώτα του μαθήματα θεωρίας και κόρνου στη Φ.Ε. Μάντζαρος το 2004 με δάσκαλο το Γεώργιο Κούρκουλο. Τον Ιούνιο του 2016 πήρε το δίπλωμα του στο κόρνο με βαθμό Άριστα και Α’ Βραβείο, έχοντας καθηγητή τον Κώστα Σίσκο, και τον Μάιο του 2019 πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, στην κατεύθυνση Κόρνο, με καθηγητή τον Αντώνη Λαγό και βαθμό Άριστα, 9,4/10.
Έχει πτυχίο Αρμονίας με καθηγητή τον Αναστάσιο Καζιάνη, Αντίστιξης με καθηγητή τον Σπύρο Ρέγγη και Φυγής(Φούγκας) με καθηγητή τον Γεράσιμο Μαρτίνη, φοιτώντας στο Ωδείο Κέρκυρας. Έχει εμφανιστεί ως έκτακτος με την ορχήστρα της Ε.Ρ.Τ.,αλλά και της Κ.Ο.Α. (ως βοηθός του πρώτου κορνίστα), ενώ έχει διατελέσει 1ο κόρνο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Ι.Π.
Από το 2016-2020 εργάστηκε στην Ε.Λ.Σ. με σύμβαση ορισμένου χρόνου, καλύπτοντας τη θέση του 2ου-4ου Κόρνου.
Ως σολίστ έχει συμπράξει με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, αλλά και με την ορχήστρα του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Από τον Μάιο του 2020, εργάζεται σε μόνιμη θέση στην ορχήστρα της Κ.Ο.Θ, ως Tutti 2o-4o κόρνο.

Corfu Conservatory since 1894

MORE TEACHERS

Κοσκινάς Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1988 και το 1998 πήρε τα πρώτα του μαθήματα μουσικής στη Φ.Ε. «MANTZAΡΟΣ» απ’ τους Γ. Κούρκουλο (θεωρητικά)

Άνθης Σωκράτης

Ο Σωκράτης Άνθης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1952. Σπούδασε τρομπέτα στη Φ. Ε. «Μάντζαρος» με δάσκαλο τον Θανάση Βογιατζόπουλο και στο Ελληνικό Ωδείο με καθηγητή τον Δημήτρη Κάφυρη απ’ όπου πήρε το δίπλωμά του με άριστα παμψηφεί και με Α΄ βραβείο.

Φαρούγγιας Σπυρίδων

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Ξεκίνησε μουσική στη Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος με τους Γεώργιο Κούρκουλο, Χρήστο Ρούτση και ΌθωναΓκόγκα.