Καλουτσάκη Μαρία

Γεννήθηκε στην Πρέβεζα και αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας το 1998. Συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου το 2003 με πτυχιακή εργασία στη μουσική δωματίου και υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Μαρία Κωλέττη.
Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Ιστορίας στην ιστορική έρευνα, διδακτική και νέες τεχνολογίες το 2015. Απέκτησε Δίπλωμα Πιάνου (2002) και ανώτερων θεωρητικών: Δίπλωμα Σύνθεσης (2004) και Φυγής (2000) από την τάξη του κ. Νικόλαο Παπαδημητρίου, καθώς και Αντίστιξης, Ειδικού Αρμονίας, Ενοργάνωσης και Διεύθυνσης μπάντας από την τάξη του κ. Αναστασίου Καζιάνη.
Διδάσκει πιάνο και θεωρητικά στο Ωδείο Κερκύρας, ενώ από το 2003 είναι καθηγήτρια μουσικής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα της πιανιστικής συνοδείας. Έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια συνοδείας με τους Angeline Pondepeyre (CNSM), Rachel Yakar, Jennifer Driscoll και Δημήτρη Γιάκα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και σύνθεσης με τον κ. Θεόδωρο Αντωνίου. Υπήρξε πιανίστα της χορωδίας του Ο.Τ.Ε. Κέρκυρας και έχει εμφανιστεί σε συναυλίες μουσικής δωματίου, αλλά και με φωνητικά ή ορχηστρικά σύνολα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Corfu Conservatory since 1894

MORE TEACHERS

Κοντογούρη Πέλη

Η Πέλη Κοντογούρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές με μαθήματα πιάνου στο Ωδείο Κέρκυρας και στην συνέχεια θεωρητικών και κλαρινέτου στην Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας ο Καποδίστριας.

Τρύφωνας Γιάννης

Ο Γιάννης Τρύφωνας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε μαθήματα μουσικής θεωρίας και ευφωνίου στην Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας με