Φαρούγγιας Γεώργιος

Ο Γιώργος Φαρούγγιας γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Σπούδασε φαγκότο με καθηγητή τον Κωνσταντίνο Σαμοΐλη στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και στην Ανώτατη Μουσική Ακαδημία του Φράιμπουργκ (Γερμανία) με υποτροφία του Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσσης.
Από το 1993 έως το 1996 ήταν μέλος του Συγκροτήματος Μουσικής Δωματίου «Νικόλαος Μάντζαρος», της Ορχήστρας των Χρωμάτων, της Ε.Σ.Ο. της Ε.Ρ.Τ. και της Καμεράτα-Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής.
Από το 1996 έως το 2001 ήταν μόνιμο μέλος σαν Σόλο-Φαγκότο της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Έσσεν (Γερμανία) με Δ/ντές αρχικά τον W. D. Hauschild και στη συνέχεια τον SteffanSoltesz.
Έχει συνεργαστεί με πολλές σημαντικές Ορχήστρες όπως η Φιλαρμονική του Μονάχου, η Στάατσκαπέλλε της Δρέσδης, η Γκεβάντχαους της Λειψίας, η Ορχήστρα Γκιούρτζενιχ της Κολωνίας, οι Ορχήστρες Ραδιοφωνίας WDR, NDR, SWR, η Συμφωνική Ορχήστρα του Στρασβούργου, η Ορχήστρα της Βασιλείας, η Βασιλική Όπερα της Αμβέρσας, με πολλά θέατρα της Γερμανίας, μεταξύ άλλων του Βερολίνου, του Μονάχου κ.α., η Συμφωνική Ορχήστρα της Βαμβέργης και η Συμφωνική Ορχήστρα της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας, αλλά και με το διάσημο συγκρότημα Μουσικής Δωματίου ConsortiumClassicum. Συνέπραξε με Αρχιμουσικούς όπως οι Z. Mehta, G.Sinopoli, D. Baremboim, K. Masur, D. Kitajenko, W. Ashkenazy, Sir R. Norrington, C. Karydis, Chr. Warren-Green, Chr. Hogwood, H. Rilling, J. Hrusa, G. Dudamel κ.α.
Ως Σολίστ έχει εμφανιστεί με την Κ.Ο.Α., την Κ.Ο.Θ., την Ε.Σ.Ο. της Ε.Ρ.Τ., την Καμεράτα-Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, με τους MunichBachSoloists και με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Essen.
Από το 2001 είναι 1ο Φαγκότο της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Είναι μέλος του Συγκροτήματος Σύγχρονης Μουσικής, ιδρυτικό μέλος του KYKLOS ENSEMBLE και επίσης ιδρυτικό μέλος του Κουιντέτου Ξύλινων Πνευστών «Αίολος» (ιδρ.2009). Διδάσκει στο Ωδείο Αθηνών και στο Ωδείο Κερκύρας.

Ωδείον Κέρκυρας από το 1894

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Σπύρος Κοντός

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1974, όπου άρχισε να μαθαίνει μουσική στην Φιλαρμονική Μάντζαρος και στο Ωδείο Κερκύρας. Αργότερα σπούδασε όμποε με τον Γιάννη Παπαγιάννη στο

Βέργη Λουίζα

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1983. Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας το 2001 και ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών Ιονίου Πανεπιστημίου τις οποίες οποίες ολοκλήρωσε το 2007 αποφοιτώντας από την Κατεύθυνση Μουσικής Εκτέλεσης (φλάουτο)