Συναυλία των μουσικών συνόλων του Ωδείου Κέρκυρας

Για μια ακόμη χρονιά, ένα από τα ιστορικότερα μουσικά ιδρύματα και η μεγαλύτερη ομογενειακή οργάνωση της πατρίδας μας ενώνουν τις δυνάμεις τους έτσι ώστε και φέτος να μην λείψουν τρόφιμα από κανένα γιορτινό τραπέζι. Το Ωδείο Κερκύρας και το τοπικό τμήμα της Ahepa (HJ – 34 Corcyra) διοργανώνουν συναυλία των μουσικών συνόλων του Ωδείου για τη συλλογή τροφίμων υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας. Μια συναυλία θεσμός πλέον, που από το 2019 έχει συγκεντρώσει τόνους τροφίμων υπέρ των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας. Κάθε χρόνο, ένα πολιτιστικό σωματείο δίνει το παρόν και βοηθά τους σκοπούς της βραδιάς. Φέτος προσκεκλημένη είναι η Χορωδία του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ανεμόμυλου «Θωμάς Φλαγγίνης». Διευθυντής Χορωδίας ο Ανδρέας Γκούσης.
Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Κερκύρας ο Κίμωνας Χυτήρης.
Υποστηρικτές της συναυλίας ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας, ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας και ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA).
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας στις 8.00 μ.μ.
Πάρτε λοιπόν λίγα τρόφιμα και ελάτε να απολαύσετε τα μουσικά σύνολα του Ωδείου Κερκύρας και την υπέροχη Χορωδία του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ανεμόμυλου «Θωμάς Φλαγγίνης».
*Το έργο της αφίσας είναι του αείμνηστου Τζίνου Δημητράτου.

Ωδείον Κέρκυρας από το 1894

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ρεσιτάλ κόρνου και τούμπας των καθηγητών του Ωδείου Κερκύρας Άγγελου Κοσκινά και Σάκη Μυρώνη

Τα Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 το Ωδείο Κερκύρας, στα πλαίσια του εορτασμού των 130 χρόνων από την ίδρυσή του, διοργανώνει ρεσιτάλ κόρνου και τούμπας με

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

TROMBONES IN CONCERT

Συναυλία συνόλου Τρομπονιών με την συμμετοχή καθηγητών, αποφοίτων, σπουδαστών και φίλων του Ωδείου Κερκύρας. την Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Διεύθυνση έχει ο Σπύρος Φαρούγγιας. Η συναυλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »