Λουίζος Σωτήρης

Ο Σωτήρης Λουίζος γεννήθηκε στην Κέρκυρα, όπου και πήρε τα πρώτα μαθήματα πιάνου στο Ωδείο Κέρκυρας. Στη συνέχεια φοίτησε στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος στην τάξη της MilenaMollova, αποκτώντας το Δίπλωμα πιάνου με Άριστα παμψηφεί και Πρώτο βραβείο.

Με υποτροφία του Σωματίου «Κόσμος εν Αρμονία» της Μαδρίτης με Πρόεδρο την Πριγκίπισσα Ειρήνη, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο TrinityCollegeofMusic του Λονδίνου, (BMus&MMus), με καθηγητή τον YontySolomon. Είναι επίσης απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου (τάξη Μαρίας Κωλέττη και Έλενας Μουζάλα).

Έχει κερδίσει βραβεία και διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου όπως τα βραβεία “FelixMendelssohn- Bartholdy” και “GinaBachauer”, ενώ τιμήθηκε με υποτροφίες από το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, το Διεθνές Μουσικό Σωματείο GinaBachauer και το TrinityCollege.

Έχει εμφανιστεί σε πολλές συναυλίες και ατομικά ρεσιτάλ καθώς και ως σολίστ με ορχήστρες στην Ελλάδα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ.α.) και στο εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Αυστρία, Ισπανία).
Προσκεκλημένος του 15ου Φεστιβάλ Ναυπλίου έδωσε ρεσιτάλ στη μνήμη της μεγάλης Ελληνίδας πιανίστα GinaBachauer.Εμφανίστηκε ως σολίστ με την Καμεράτα και Μαέστρο τον YangYang στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών καθώς και με τη Βασιλική Ορχήστρα της Δανίας στο Θέατρο “Απόλλων” της Σύρου (Φεστιβάλ Κυκλάδων).Με αφορμή την Ημέρα των Μουσείων της Ιταλίας, συνέπραξε σε ρεσιτάλ για φωνή και πιάνο με τον διακεκριμένο βαθύφωνο Χριστόφορο Σταμπόγλη στο Καπιτώλιο της Ρώμης.

Πρόσφατα έδωσε ρεσιτάλ στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη, αφιερωμένο στα τελευταία έργα του FredericChopin, ενώ σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τιμήθηκε από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο GinaBachauer με το Βραβείο του Νέου Καλλιτέχνη της χρονιάς.

Ωδείον Κέρκυρας από το 1894

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Καλουτσάκη Μαρία

Γεννήθηκε στην Πρέβεζα και αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας το 1998. Συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της

Ζερβοπούλου Νάσια

Η Νάσια Ζερβοπούλου γεννήθηκε στην Κέρκυρα, όπου και κατοικεί έως σήμερα. Σε ηλικία 7 ετών πήρε τα πρώτα μαθήματα πιάνου στο Ωδείον Κερκύρας.  Στο Ωδείο