Κοσκινάς Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1988 και το 1998 πήρε τα πρώτα του μαθήματα μουσικής στη Φ.Ε. «MANTZAΡΟΣ» απ’ τους Γ. Κούρκουλο (θεωρητικά) και Σ. Νίκα (Τρομπέτα). Είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Κερκύρας, με τα μουσικά σύνολα του οποίου έχει διακριθεί σε πανελλήνιους και περιφερειακούς διαγωνισμούς, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο αντίστοιχα (Α’ Βραβείο Τρομπέτας).

Στα Ανώτερα Θεωρητικά κατέχει τα εξής πτυχία: Αρμονίας (τάξη Α. Καζιάνη), Αντίστιξης (τάξη Σπ. Ρουβά), Ενοργάνωσης και Διεύθυνσης Πνευστών Οργάνων (τάξη Δ. Παπικινού), Φούγκας (τάξη Γ. Μαρτίνη). Επίσης είναι διπλωματούχος τρομπετίστας της τάξης του Γεράσιμου Ιωαννίδη στο ωδείο «Ορφείο».

Από το 2015 είναι απόφοιτος του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, όπου σπούδασε τρομπέτα με τον Π. Στόικο πάνω στο βαλκανικό ρεπερτόριο του οργάνου.

Την περίοδο 2014-2018 υπήρξε μαέστρος στην μπαντίνα της Φ.Ε. «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» και από το 2017 είναι αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Σιναράδων, ενώ από το 2015 διδάσκει τρομπέτα και Ανώτερα Θεωρητικά στο «Ωδείον Κερκύρας».

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τρομπέτας με τους: Vince Di Martino, Frits Damrow, και σεμινάρια Ενοργάνωσης και Διεύθυνσης Μπάντας με τους: Jacod de Haan, Andrea Loss.

Τέλος είναι ιδρυτικό μέλος της συμφωνικής ορχήστρας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» με έδρα την Κέρκυρα.

Ωδείον Κέρκυρας από το 1894

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Φαρούγγιας Σπυρίδων

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Ξεκίνησε μουσική στη Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος με τους Γεώργιο Κούρκουλο, Χρήστο Ρούτση και Όθωνα Γκόγκα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ωδείο Ραυμόνδη

Μιχάλης Μιχαλόπουλος

Ο Μιχάλης Μιχαλόπουλος ξεκίνησε της μουσικές του σπουδές (θεωρητικά και τρομπέτα) σε ηλικία 9 ετών, αρχικά στη Φ.Ε. Κέρκυρας και αργότερα στη Φ.Ε. Καποδίστρια. Συνέχισε

Άνθης Σωκράτης

Ο Σωκράτης Άνθης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1952. Σπούδασε τρομπέτα στη Φ. Ε. «Μάντζαρος» με δάσκαλο τον Θανάση Βογιατζόπουλο και στο Ελληνικό Ωδείο με καθηγητή τον Δημήτρη Κάφυρη απ’ όπου πήρε το δίπλωμά του με άριστα παμψηφεί και με Α΄ βραβείο.