Κοντογούρη Πέλη

Η Πέλη Κοντογούρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές με μαθήματα πιάνου στο Ωδείο Κέρκυρας και στην συνέχεια θεωρητικών και κλαρινέτου στην Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας ο Καποδίστριας. Έχει λάβει από το Ωδείο Κέρκυρας με άριστα τα πτυχία Αρμονίας, Αντίστιξης, Ενοργάνωσης και Διεύθυνσης Μπάντας, Πιάνου καθώς και Δίπλωμα Πιάνου.Είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιουνίου Πανεπιστημίου καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού στην ειδίκευση «Διεύθυνσης Παιδικής και Σχολικής Χορωδίας» επίσης από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιουνίου Πανεπιστημίου.
Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πάνω στην Διεύθυνση Χορωδίας και Μουσικοπαιδαγωγικών. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια πιάνου και χορωδίας στο Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας και από το 2003 είναι μόνιμη καθηγήτρια μουσικής στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Διδάσκει πιάνο και είναι Διευθύντρια της Χορωδίας του Ωδείου Κέρκυρας,διευθύνει επίσης την Παιδική και Μεικτή Χορωδία Καναλιών «Γεράσιμος Λαβράνος» και είναι από το 2020 αναπληρώτρια αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Ένωσης Κέρκυρας ο Καποδίστριας.
Έχει υπάρξει μαέστρος της Παιδικής χορωδίας της Δημοτικής Χορωδίας Κερκύρας,καθώς και της Μεικτής Χορωδίας Ευρωπούλων Ι.Καποδίστριας.

Ωδείον Κέρκυρας από το 1894

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Τρύφωνας Γιάννης

Ο Γιάννης Τρύφωνας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε μαθήματα μουσικής θεωρίας και ευφωνίου στην Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας με

Καλουτσάκη Μαρία

Γεννήθηκε στην Πρέβεζα και αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας το 1998. Συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της