Καπατασίδου Μάγδα

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 2000. Σε ηλικία 6 χρονών, ξεκίνησε τα μαθήματα κλασικής κιθάρας και το 2017 πήρε το πτυχίο κιθάρας με βαθμό παμψηφεί Άριστα. Το 2015 πήρε το πτυχίο αρμονίας με βαθμό Άριστα. Παράλληλα, εχει διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και φεστιβάλ.
Α βραβείο στο 1 φεστιβάλ Μακεδονίας στην κατηγορία 17 ετών.
Β βραβείο στο δεύτερο φεστιβάλ κιθάρας Μακεδονίας στη κατηγορία σολίστ.
Α βραβείο στο 4 φεστιβάλ κιθάρας Καρδίτσα στην κατηγορία 17 ετών.
Α βραβείο στο 4 Φεστιβάλ κιθάρας Θράκης στην κατηγορία 17 ετών.
Το 2018 , εισήχθη στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο τμήμα μουσικών σπουδών, και έπειτα απο εξετάσεις μπήκε στη κατεύθυνση της κλασικής κιθάρας με διδάσκουσα την Κορίνα Βουγιούκα.
Το 2021 , έλαβε το πτυχίο Αντίστιξης στην τάξη του Κίμωνα Χυτήρη με βαθμό Άριστα.
Έχει πραγματοποιήσει αρκετά σεμινάρια κιθάρας με ξένους και Έλληνες καλλιτέχνες όπως και παιδαγωγικών και ψυχολογίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.(Μιχάλης Σουρβίνος, Στέλιος Γκόλγκαρης, Βαγγέλης Μπουντούνης, Δημήτρης Σβυντρίδης, Ivan Petricevic , Stella Dinkova, Hubert Käppel, Dale Kavanagh, Irene Kalisvaart κ.α.)
Εχει πραγματοποιήσει ρεσιταλ σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και εχει συμμετάσχει σε καθαριστικές ορχήστρες, σε σύνολα μουσικής δωματίου, όπως και στη συμφωνικη ορχήστρα του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Από το 2021 διδάσκει κλασική κιθάρα στο ωδείο Κέρκυρας.

Ωδείον Κέρκυρας από το 1894

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Γισδάκης Ιωάννης

Είναι κιθαριστής και παιδαγωγός γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Ξεκίνησε τις σπουδές του στην κλασική κιθάρα το 1991 με την Στέλα Κυπραίου στο Ωδείο του Μιχάλη Τραυλού.