Ζερβοπούλου Νάσια

Η Νάσια Ζερβοπούλου γεννήθηκε στην Κέρκυρα, όπου και κατοικεί έως σήμερα.

Σε ηλικία 7 ετών πήρε τα πρώτα μαθήματα πιάνου στο Ωδείον Κερκύρας.  Στο Ωδείο Κερκύρας έλαβε τα πτυχία της Αρμονίας (2009) και Αντίστιξης (2012) στην τάξη του κ. Αναστάσιου Καζιάνη και το δίπλωμα του πιάνου (2017) στην τάξη της κ. Έλλης  Γλαρού.

Συνέχισε τις σπουδές της στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο – Τμήμα Μουσικών Σπουδών με ειδίκευση στην Ιστορική Μουσικολογία και Μουσική Ερμηνευτική (Κατεύθυνση Μουσικών Επιστημών). Η διπλωματική της εργασία πραγματεύεται τη «Δημιουργία και κατάρτιση ηλεκτρονικού ευρετηρίου: Μουσικός Ελληνομνήμων». Στα πλαίσια Πρακτικής Άσκησης, συμμετείχε το 2016 στην αντιγραφή και ενορχήστρωση της όπερας Ο Υποψήφιος Βουλευτής.Το 2021-22 συμμετείχε στο πρόγραμμα του Ιονίου Πανεπιστημίου «Διατήρηση και προβολή της Μουσικής Κληρονομιάς της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μέσω της Ψηφιακής Διαχείρισης των Αρχείων των Φιλαρμονικών της», ως μέλος της ομάδας αντιγραφής και ψηφιοποίησης.

Από το 2017 έως σήμερα εργάζεται στο Ωδείον Κερκύρας ως δασκάλα πιάνου και έχει αναλάβει και την διδασκαλία του υποχρεωτικού μαθήματος Solfège.

Ωδείον Κέρκυρας από το 1894

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Κοντογούρη Πέλη

Η Πέλη Κοντογούρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές με μαθήματα πιάνου στο Ωδείο Κέρκυρας και στην συνέχεια θεωρητικών και κλαρινέτου στην Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας ο Καποδίστριας.

Τρύφωνας Γιάννης

Ο Γιάννης Τρύφωνας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σε ηλικία 9 ετών ξεκίνησε μαθήματα μουσικής θεωρίας και ευφωνίου στην Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας με