Γισδάκης Ιωάννης

Είναι κιθαριστής και παιδαγωγός γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Ξεκίνησε τις σπουδές του στην κλασική κιθάρα το 1991 με την Στέλα Κυπραίου στο Ωδείο του Μιχάλη Τραυλού. Τον επόμενο χρόνο συνέχισε τις σπουδές του με δάσκαλο τον Κώστα Γρηγορέα. Το 1997 πήρε το πτυχίο του από το Εναρμόνιο Ωδείο Αθηνών και το 1999 το Δίπλωμα από το Πειραματικό Ωδείο Αθηνών με άριστα παμψηφεί. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με σημαντικούς Έλληνες και ξένους κιθαριστές όπως Ε. Ασημακόπουλος, J. Morel, D. Starobin,I. Rijos κ.α.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια παιδαγωγικής κατάρτισης στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Η καλλιτεχνική του πορεία περιλαμβάνει ρεσιτάλ, συμμετοχές σε σχήματα μουσικής δωματίου, κιθαριστικέςορχήστρες. Συμμετέχει σε μουσικές σκηνές και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με συνθέτες και τραγουδιστές όπως Λάκης Παππάς, Σπύρος Σακκάς, Β. Γισδάκης, Γιάννης Γλέζος, Θ. Μπίκος κ.α.

Παράλληλα διδάσκει σε ωδεία (Ωδείο Κρήτης, Φ. Νάκας, Εναρμόνιο Ωδείο, Ιόνιο Ωδείο). Μαθητές του πτυχιούχοι και διπλωματούχοι συνεχίζουν τις σπουδές τους σε πανεπιστημιακά ιδρύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Από το 2001 έως το 2012 διδάσκει κλασική κιθάρα στο Μουσικό σχολείο Κέρκυρας.

Από το 2014 είναι καθηγητής στο Ωδείο Κέρκυρας όπου έχει δημιουργήσει μία σημαντική σχολή κιθάρας.

Ωδείον Κέρκυρας από το 1894

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Καπατασίδου Μαγδαληνή

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 2000. Το 2015 έλαβε το Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό «Άριστα 10» και το 2017 πήρε το Πτυχίο  Κλασικής Κιθάρας με βαθμό