Βλαχόπουλος Αμβρόσιος

Ξεκίνησε τις σπουδές του στο βιολοντσέλο σε ηλικία 10 ετών με τους Βασίλη Λύκο, SørenHansen και Χρήστο Σφέτσα. Το 1995 εισέρχεται στην Ακαδημία Μουσών Τεχνών της Πράγας όπου και συνεχίζει τις σπουδές του στην τάξη του καθηγητή Mg. Dr. JiříHošek. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια βιολοντσέλου με τους Mg. Dr. MilošSádlo, DennisVagey, Mg. Dr. JiříHošek και Dr. AlanSmith. Το 1998 λαμβάνει δίπλωμα βιολοντσέλου με βαθμό “Άριστα Παμψηφεί”.

Έχει εμφανιστεί με σύνολα μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και ως σολίστ με τις ορχήστρες του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών και της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κέρκυρας (Παλαιάς), όπου είναι κορυφαίος Α’.

Διδάσκει βιολοντσέλο και μουσική δωματίου στην Φιλαρμονική Εταιρία Κέρκυρας (Παλαιά), το Ωδείο Κερκύρας, το Ωδείο Δήμου Κερκύρας (Λευκίμμη), το Πρότυπο Ωδείο (Ηγουμενίτσας), το Μουσικό Σχολείο Κερκύρας και το Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων.

Έχει ηχογραφήσει για το Μουσικό Τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου, τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, το μουσικό συγκρότημα «Κόρε Ύδρο» και έχει συμμετάσχει, ως πρωταγωνιστής, στην Λιθουανική ταινία μεγάλου μήκους “Narcisas” (Νάρκισσος) 2012, η οποία βραβεύτηκε σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου στην Λιθουανία και την Μεγάλη Βρετανία.

Ωδείον Κέρκυρας από το 1894

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Κόλα Ρεντόνα

Ξεκίνησε μαθήματα βιολιού σε ηλικία 7 ετών. Το 1994 της απονέμεται δίπλωμα βιολιού από το Καλλιτεχνικό Λύκειο Τιράνων “JordanMisja” και την ίδια χρονιά εισάγεται στην

Κλήμη Φλωρίντα

Η Φλωρίντα Κλήμη γεννήθηκε στα Τίρανα και ξεκίνησε μαθήματα βιολιού σε ηλικία 7 ετών.Το 1981 ολοκλήρωσε τη δωδεκάχρονη μουσική εκπαίδευση με ειδικότητα βιολί στο Καλλιτεχνικό